....

Tarot majstori

Zanima vas gatanje i proricanje sudbine? Hoću li uskoro pronaći posao? Kada ću se konačno zaljubiti? Kakva mi je zdravstvena situacija? Samo su neka pitanja od pitanja čiji odgovori vas more? Možda biste iščekujući što vam je to pripremila budućnost pomoć pa i odgovore mogli potražiti kod nekog od tarot majstora.

Premda obavijena skepsom, zbog mnoštva lažnih proroka koji na našim brigama i nedoumicama isključivo žele zaraditi, tarot je u osnovi drevna, ali na određeni način i plemenita vještina pa je istinskog tarot majstora u to više teže pronaći. Pa što je onda to po čemu ćete ga prepoznati?

Ono što pravog tarot majstora izdvaja u moru drugih nije samo izvrsno poznavanje i čitanje tarot karata već prije svega iskustvo, suosjećanje, duhovna znanja te možda najvažnije od svega – sjajno poznavanje psihologije i međuljudskih odnosa. Izvrsna interpretacija otvorenih karata tek je na vrhu ove stabilne piramide. Istinskog tarot majstora, spremnog slušati brojna, uglavnom teška pitanja i probleme ne motivira novac već pružanje pomoći onima koji su je zatražili i koju se kao takav osjeća dužan pružiti kako ga, s duhovnog aspekta gledano, ne bi stigla loša karma.

Znanja i iskustva koja je na taj način stekao pravi tarot majstor nadograđuje tokom čitava života, a da bi njegova predviđanja bila što kvalitetnija za potpunom koncentracijom i smirenošću, koje su jedne od osnovnih oruđa za rad, često će posegnuti putem meditacije i njoj srodnih tehnika te će ovo meditativno stanje uma, bez obzira na problem s kojim ste ga suočili, znati prenijeti i na vas. Otvarajući vam istovremeno, osim karata, i mogućnost da njegovim posredstvom pronađete najbolje rješenje koje vam ne samo karte nego i život u danoj situaciji nude. A to će pak, kao i iskustvo koje će dalje iz vašeg čitanja ponijeti, istinskom tarot majstoru biti najveća nagrada koju može dobiti!

Onda? Jeste li spremni zaviriti u budućnost?